logo-la-Mircea-Macelaru

Despre noi

25 DE ANI DE TRADIȚIE

Retete traditionale

Carne 100% naturala

Toate produsele noastre sunt preparate după rețete tradiționale moștenite din istoria gastronomiei românești.

Folosim carne “crescută” în România și lucrăm exclusiv cu materii prime de pe plan local pentru un gust original.

Carnea preparată de noi nu conține coloranți artificiali, monoglutamat de sodiu sau alte ingrediente nesănătoase.

La Mircea Măcelaru’ este o afacere de familie bucureșteană care a pus întotdeauna calitatea pe primul loc. Așa ne-am creat și menținut reputația timp de 25 de ani.

Alege carnea perfecta

Dacă te-ai născut în București și nu ești vegetarian de mai bine de 20 de ani, La Mircea Măcelaru’ reprezintă numele de referință când vorbim de carmangerie locală, restaurant tradițional și catering de înaltă calitate.

MICII LA MIRCEA MACELARU

Micii sunt unul din motivele succesului carmangeriei noastre. Îi facem după aceeași rețetă încă de la început. Ingredientele nu sunt secrete, dar proporțiile le știm numai noi. De asemenea, sunt atestați ca produs tradițional de Ministerul Agriculturii.

ANTRICOTUL CU FLOARE

Pentru noi, antricotul este cea mai bună bucată de vită de pus pe grătar, iar tăieturile noastre păstrează o floare de grăsime care se topește și îl face suculent și aromat. Este unul din motivele pentru care grătaragii de toate vârstele se întorc la noi.

PIEPTUL DE PORC COPT

Nu ai gustat piept de porc cum îl facem noi. Îl condimentăm după rețeta tradițională, apoi îl coacem lent și îl afumăm cu lemn de esență tare (fag). Pentru gustul original, este atestat ca produs tradițional de Ministerul Agriculturii.

ALEGE CARNEA PERFECTA